Beurstips.nl B.V.

Over ons

Beurstips.nl is ontstaan uit het brein van een voormalig Marketmaker op de Optiebeurs, met ruim 25 jaar beleggingservaring en gevolgde beleggings-opleidingen van het gerenommeerde Nederlands Instituut voor het Bank- en Effectenbedrijf (NIBE). Na vele jaren op basis van fundamentele analyse belegd te hebben, merkte hij dat echt structureel winstgevend beleggen gebaseerd is op systematisch handelen, zonder 'emotie' of 'gevoel', maar op basis van technische analyse. Immers, beleggen blijkt meer psychologie dan economie te zijn en in dalende markten is net zoveel (of meer) te verdienen als in stijgende markten! Ondanks vele 'prachtige verhalen' bleken er echter geen geschikte pakketten op de markt te zijn die voldeden aan zijn wens om structureel goede rendementen te behalen tegen aanvaardbare risico's.

Hij heeft vervolgens een team van professionele developers/programmeurs geformeerd, gecoordineerd en aangestuurd, met als taak op basis van de opgedane expertise een structureel winstsysteem en uniek 'state of the art' systeem te ontwikkelen. En dat is absoluut gelukt! Het uniek voor Beurstips.nl ontwikkelde systeem genereert op basis van algoritmische koerspatronen long- en shortsignalen op de AEX- en DAX-indices en de Goud- en Zilverprijs, die inmiddels bewezen hebben buitengewoon winstgevend te zijn. Ook aloude beurswijsheden als "let your profits run and cut your losses" en "the trend is your friend" zijn hier systematisch in verwerkt.

Volg ons ook op Twitter: www.twitter.com/beurstipsnl

Beurstips.nl

E-mail [email protected]

Ongeldig adres!

Voer hier uw e-mailadres in. Dan wordt u direct aangemeld voor onze gratis Nieuwsbrief en ontvangt u voortaan periodiek informatie over het unieke 'state of the art' Beurstips.nl beurssignalen systeem en over onze gerealiseerde rendementen.